nieuwsbrief

Huisregels

Glas, blik, plastic flessen, kartonnen verpakkingen en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden op het festivalterrein en worden bij de ingang in beslag genomen. Honden zijn niet toegestaan op het terrein. Drugsbezit en gebruik  zijn niet toegestaan. Verkoop consumptiebonnen voor uitsluitend drank, sluit om 23:30 uur. Bars sluiten om 23:45 uur. Consumptiebonnen worden niet teruggenomen.
Bij grote drukte is het beleid, dat er op dat moment geen bezoekers worden toegelaten!

Geen alcohol onder de 18 jaar !
Tijdens Westerpop wordt er streng toegezien, dat er geen alcohol wordt verkocht aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie is tot 21 jaar verplicht.
Bij twijfel van leeftijd wordt er naar legitimatie gevraagd. Je bent dan verplicht om je te legitimeren (bromfietspas, paspoort, ID-kaart) bij de Info-stand. Na ontvangst van een  polsbandje kun je dan zwak-alcoholische drank kopen en nuttigen.

Pinnen! Op Westerpop kan je consumptiebonnen voor uitsluitend drank, ook pinnen. Dit kan vanaf €10,- of meer. Let op: Consumptiebonnen worden niet teruggenomen!

Fotografie en Filmopname:  Op de muziek en optredens tijdens Westerpop is het beeld- en geluidsrecht van toepassing. Daarom is het niet toegestaan om bewegende beeld- en geluidsopnames te maken. Het meenemen van professionele opname apparatuur is tevens niet toegestaan. Fotograferen vanuit het veld is wel toegestaan. Let wel op: camera's met verwisselbare lenzen en spiegelreflexcamera's zijn niet toegestaan. Bij twijfel neemt de leidinggevende van de security bij de ingang een beslissing.  

Vol is vol! Bij teveel bezoekers, sluit Westerpop al dan niet tijdelijk de poort. Informatie over dit beleid is tijdens Westerpop te volgen via de Facebookpagina van het festival.