nieuwsbrief

Locatie

Westerpop zal in 2015 niet plaatsvinden. Voor de editie in 2016 is op dit moment nog geen locatie bekend!

Westerpop speelt zich af op het sportterrein van het Grotius College zo'n 150 meter achter Delft Centraal Station aan de Frank van Borselenstraat te Delft.

Westerpop is uitermate goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tip: kom met de trein,tram of de bus. GRATIS DE AUTO PARKEREN AAN DE GROTE PARKEERPLAATS VAN DE NIJVERHEIDSSTRAAT op 2 minuten loopafstand van het festival(je loopt na parkeren, via het Lokomotiefpad naar het festival).Hier is absoluut ruime gratis parkeergelegenheid, NOOIT VOL!! Parkeren in de wijk rondom het festival is alleen voor vergunninghouders. Auto's die verkeerd staan geparkeerd worden bekeurd. 

Fietsen/Scooters stallen

Naast het festivalterrein van Westerpop is het mogelijk gratis je fiets of je scooter te stallen, in de inpandige stalling van het Grotius College op de hoek van de van Bleijswijckstraat/Frank van Borselenstraat. De stalling wordt niet bewaakt, maar de security zal wel beperkt toezicht houden. Stallen dus op eigen risico. Aan de Paralelweg in het verlengde van de Coenderstraat, vlak voor de ingang van Westerpop, bevindt zich de bewaakte fietsenstalling van de NS. Tijdens het festival dagelijks open tot 01:30 uur.

Openbaar vervoer

Trein: Met NS vanuit o.a Rotterdam en Den Haag naar Delft CS Check de reisplanner op www.ns.nl . Onderweg kan je via mobiel.ns.nl actuele reisinformatie opvragen. Bussen: vanuit de gehele regio naar Delft CS, voor ingang Westerpop
Tram: met lijn 1, voor het station Delft CS, Westvest, om de 15 minuten vertrek, laatste tram om 01:13 uur. Taxistandplaats: Voor ingang Westerpop!

Met de auto vanuit richting DEN HAAG

E19/A13
Afrit Rijswijk-Delft
linksaf E30 - PRINSES BEATRIXLAAN
PRINSES BEATRIXLAAN
PROVINCIALEWEG
linksaf WESTLANDSEWEG
Rechtsaf PAPSOUWSELAAN
Linksaf INDUSTRIESTRAAT
Linksaf NIJVERHEIDSSTRAAT
Aan het einde PARKEERPLAATS
Loop via lokomotiefpad naar festival(2 minuten)

Met de auto vanuit richting ROTTERDAM

E19/A13
Afrit Delft-Zuid
N470 - KRUITHUISWEG
rechtsaf PROVINCIALEWEG
rechtsaf WESTLANDSEWEG
Rechtsaf PAPSOUWSELAAN
Linksaf INDUSTRIESTRAAT
Linksaf NIJVERHEIDSSTRAAT
Aan het einde PARKEERPLAATS
Loop via lokomotiefpad naar festival(2 minuten) 

Plan uw route