nieuwsbrief

Locatie

Westerpop speelt zich af op het sportterrein van het Grotius College zo'n 150 meter achter Delft Centraal Station aan de Frank van Borselenstraat te Delft.

Westerpop is uitermate goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tip: kom met de trein,tram of de bus. GRATIS DE AUTO PARKEREN AAN DE GROTE PARKEERPLAATS VAN DE NIJVERHEIDSSTRAAT op 2 minuten loopafstand van het festival(je loopt na parkeren, via het Lokomotiefpad naar het festival).Hier is absoluut ruime gratis parkeergelegenheid, NOOIT VOL!! Parkeren in de wijk rondom het festival is alleen voor vergunninghouders. Auto's die verkeerd staan geparkeerd worden bekeurd. 

Fietsen/Scooters stallen

Naast het festivalterrein van Westerpop is het mogelijk gratis je fiets of je scooter te stallen, in de inpandige stalling van het Grotius College op de hoek van de van Bleijswijckstraat/Frank van Borselenstraat. De stalling wordt niet bewaakt, maar de security zal wel beperkt toezicht houden. Stallen dus op eigen risico.

Openbaar vervoer

Trein: Met NS vanuit o.a Rotterdam en Den Haag naar Delft CS Let op:  Zaterdag 31 augustus 22.00 uur tot zondag 1 september 07.30 uurTussen Delft en Den Haag Centraal vinden van zaterdagavond tot en met zondagmorgen werkzaamheden plaats aan het spoor. Dit heeft gevolgen voor het treinverkeer. Houdt rekening met:minder treinen tussen Rotterdam Centraal en Delft, vervangend vervoer tussen Delft en Den Haag Holland Spoor en een extra reistijd van gemiddeld een half uur. Check de reisplanner op www.ns.nl . Daar vind je wat dit voor jouw reis betekent. Onderweg kan je via mobiel.ns.nl actuele reisinformatie opvragen. Bussen: vanuit de gehele regio naar Delft CS, voor ingang Westerpop
Tram: met lijn 1, voor het station Delft CS, Westvest, om de 15 minuten vertrek, laatste tram om 01:13 uur. Taxistandplaats: Voor ingang Westerpop!

Met de auto vanuit richting DEN HAAG

E19/A13
Afrit Rijswijk-Delft
linksaf E30 - PRINSES BEATRIXLAAN
PRINSES BEATRIXLAAN
PROVINCIALEWEG
linksaf WESTLANDSEWEG
Rechtsaf PAPSOUWSELAAN
Linksaf INDUSTRIESTRAAT
Linksaf NIJVERHEIDSSTRAAT
Aan het einde PARKEERPLAATS
Loop via lokomotiefpad naar festival(2 minuten)

Met de auto vanuit richting ROTTERDAM

E19/A13
Afrit Delft-Zuid
N470 - KRUITHUISWEG
rechtsaf PROVINCIALEWEG
rechtsaf WESTLANDSEWEG
Rechtsaf PAPSOUWSELAAN
Linksaf INDUSTRIESTRAAT
Linksaf NIJVERHEIDSSTRAAT
Aan het einde PARKEERPLAATS
Loop via lokomotiefpad naar festival(2 minuten) 

Plan uw route