Festivalmarkt

Beste standhouder

Op zaterdag 7 juli 2018 zal Westerpop een festivalmarkt organiseren. Het gratis toegankelijke Westerpopfestival festival zal dit jaar wederom plaatsvinden op het sportterrein van het Stanislas College op loopafstand van het prachtige historische centrum van Delft. In 2016 trok Westerpop ruim 17.500 bezoekers. Dit was een record.

 

De markt wordt in 2018 anders gepositioneerd en ingedeeld. Dit om een nog hogere omzet te halen uit uw exploitatie. Download hier het inschrijfformulier markt 2018. Let op: na bevestiging van inschrijving ontvangt u een factuur en na ontvangst van  betaling is uw deelname pas bevestigd.

Deadline aanmelding is 7 juni 2018. Hierna komt u als standhouder op de reservelijst. Dit kan door een mail te sturen met het verzoek voor plaatsing op de reservelijst. Tevens het toevoegen van het product van verkoop en contactgegevens inclusief mobiel-nummer. Bij bevestiging voor een pachtplaats nemen wij dan contact met u op. Het gaat alleen om non-food.

Contactfgegevens: Stichting Westerpop t.a.v. Markt, Raamstraat 67, 2613 RW te Delft, telefoon 06-51660126 of e-mail markt@westerpop.nl.

Interesse in het huren van een pachtplaats voor food (no-drinks or ice)? Mail naar info@westerpop.nl

 

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.