Huisregels

Glas, blik, plastic flessen, kartonnen verpakkingen en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden op het festivalterrein en worden bij de ingang in beslag genomen. Honden zijn niet toegestaan. Drugsbezit en -gebruik is verboden. De verkoop van  consumptiebonnen sluit om 23:30 uur. Bars sluiten om 23:45 uur. Consumptiebonnen worden niet teruggenomen.
Bij grote drukte is het beleid dat er op dat moment geen bezoekers worden toegelaten!

Geen alcohol onder de 18 jaar!
Er wordt absoluut geen alcohol verkocht aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie tot 21 jaar is verplicht. Bij twijfel wordt er naar legitimatie gevraagd. Legitimerenm kan bij de Informatiestand. Na ontvangst van een polsbandje kun je dan zwak-alcoholische drank kopen en gebruiken.

Pinnen? Ja dat kan. Je kunt je consumptiemunten ook per pin betalen. Mogelijk vanaf 5 munten. Nieuw! Munten te gebruiken voor zowel eten als drinken. Munten worden niet retour genomen.

Fotografie en filmopname maken?
Op de muziek en optredens tijdens Westerpop is het beeld- en geluidsrecht van toepassing. Daarom is het niet toegestaan om bewegende beeld- en geluidsopnames te maken. Het meenemen van professionele opname apparatuur is tevens niet toegestaan. Fotograferen vanuit het veld is wel toegestaan. Camera's met verwisselbare lenzen en spiegelreflexcamera's zijn niet toegestaan. Bij twijfel neemt de leidinggevende van de security bij de ingang een beslissing.

Vol is vol! Bij teveel bezoekers sluit Westerpop al dan niet tijdelijk de poort. Informatie over dit beleid is tijdens Westerpop te volgen via de Westerpop Facebookpagina.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.