Peter Tetteroo Lokaal

De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2019 is nu geopend. Laat je talent zien in de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal en maak kans op een finale plaats op Westerpop 19 juli 2019.

Kom je uit de regio Midden-Delfland of Delft en omstreken (postcode 2611 t/m 2680) en speel je vooral eigen werk - maakt niet welke muzikale stijl – schrijf je dan NU in.

Hoe? Door simpelweg het inschrijfformulier hieronder volledig in te vullen. Vergeet niet drie linkjes op te geven naar YouTube, Bandcamp of Souncloud.

Een vakkundige jury beoordeelt de inschrijvingen en selecteert negen bands die worden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in Muziekcafé STECK. Er zijn drie voorrondes met elk drie deelnemers. Speeldata zijn gepland in het voorjaar 2019 op 23 maart, 6 april en 20 april. De winnaars gaan op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage.

Al een keer eerder meegedaan en toen buiten de prijzen gevallen? Geeft niks, gewoon een nieuwe poging doen. Let op! Inschrijven kan tot 1 maart 2019 en wanneer jouw band geselecteerd is krijg je vóór 7 maart  2019 een bevestiging per e-mail.

Aanmelding Peter Tetteroo lokaal

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.