Route

Westerpop vindt plaats op het sportterein van het Stanislas College te Delft. De ingang vind je aan het Molenhuispad. Om overlast voor omwonenden te beperken zullen enkele straten worden afgesloten. Gebruik daarom de route Buitenwatersloot / Henry Dunantlaan.Let op: geen parkeerruimte direct naast het festivalterrein beschikbaar. Kom bij voorkeur met de fiets of openbaar vervoer. Kom je vanaf station Delft? Volg dan de looproute over de Buitenwatersloot. Het is maar een kwartiertje lopen. De route wordt aangegeven met borden. Je fiets of scooter kun je kwijt in de gratis mega-grote fietsenstalling van het CLD op het Molenhuispad.

Met de bus ben je binnen een minuut of 15 van station Delft op het Westerpop terrein. Neem lijn 62 richting Voorhof en stap uit bij halte Marlotlaan en volg dan de borden. Let op: de bus rijdt maar 1x per uur. Check de actuele dienstregelingen op www.veolia.nl. Plan hier je reis. 's Avonds rijden geen bussen. Wij adviseren de pendeldienst per tuktuk of sloep terug naar het station.  

Auto’s kunnen gratis parkeren op de speciale Westerpop parkeerplaatsen aan de Buitenwatersloot en de Mina Krusemanstraat (2614 JH). De parkeerplaatsen zijn op 5 minuten loopafstand van het festival. Volg de borden die geplaatst zijn op de Prinses Beatrixlaan.

Geen zin om te lopen of te fietsen of in de file te staan? Nou dan pak je de tuktuk of stap je in de sloep. Er is een pendeldienst tussen station Delft CS en het Westerpop festivalterrein. Opstapplaats vind je op de Westvest direct naast station Delft CS. Check de website van Delft Event Company voor vertrektijden, tarieven en reserveringen. 

Vanuit Rotterdam
Neem op de A13 richting Amsterdam / Den Haag / Delft afslag 10, TU Delft Delft Zuid. Houd links aan en ga de N470 op, richting Delft-Zuid / Schipluiden. Ga na 2,9 km bij het 2e stoplicht rechtsaf de Prinses Beatrixlaan op richting Den Hoorn. Ga na 1,6 km bij de eerste kruising linksaf de Westlandseweg op. Sla rechtsaf op de Westlandseweg richting Den Hoorn. Ga rechtdoor over de rotonde. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Buitenwatersloot op. Volg hier de instructies van onze parkeerbegeleiders.

Vanuit Den Haag
Neem op de A4 richting Den Haag Zuid afslag 11 Rijswijk. Ga linksaf de Prinses Beatrixaan op. Rijd 3,6 km rechtdoor tot aan de kruising met de Westlandseweg. Ga op deze kruising rechtsaf de Westlandseweg op. Ga de eerstvolgende kruising weer rechtsaf op de Westlandseweg richting Den Hoorn. Ga rechtdoor over de rotonde. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Buitenwatersloot op. Volg hier de instructies van onze parkeerbegeleiders.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.