Route

Westerpop vindt plaats op het sportterein van het Stanislas College te Delft. De ingang vind je aan het Molenhuispad. Om overlast voor omwonenden te beperken zullen enkele straten worden afgesloten. Gebruik daarom als voetganger, fietser en scooterrijder, de route Buitenwatersloot / Henry Dunantlaan. Voor overig vervoer, zie onder.Let op: geen parkeerruimte direct naast het festivalterrein beschikbaar. Kom bij voorkeur met de fiets of openbaar vervoer. Kom je vanaf station Delft? Volg dan de looproute over de Buitenwatersloot. Het is maar een minuut of 20 lopen. De route wordt aangegeven met borden. Je fiets of scooter kun je kwijt in de gratis mega-grote fietsenstalling van het CLD op het Molenhuispad.

Met de bus ben je binnen een minuut of 15 van station Delft op het Westerpop terrein. Check de actuele dienstregelingen op www.connexxion.nl of plan hier je reis met openbaar vervoer. Of maak gebruik van de pendeldienst.  

Pendeldienst
Voor bezoekers van Westerpop die vanaf het station Delft niet kunnen of willen lopen naar het festivalterrein (ca. 20 minuten) regelt Delft Event Company een pendeldienst. Voor de pendeldienst worden 2 comfortabele busjes ingezet. Beide vertrekken vanaf de Kiss and Ride locatie, direct naast het station Delft aan de Coenderstraat.

Frequentie: beide vervoersmiddelen gaan 3 maal per uur op en neer. Maximale wachttijd is 10 minuten. Prijs is € 2,50 per persoon per enkele rit en € 4,00 voor een retourrit. Wanneer?  Vrijdag 19 juli van 18.00 tot 01.00 uur en zaterdag 20 juli van 12.00 tot 01.00 uur

Auto’s kunnen gratis parkeren op de speciale Westerpop parkeerplaatsen aan de Buitenwatersloot 327 (Dansschool Wesseling)en de Mina Krusemanstraat (2614 JH). De parkeerplaatsen zijn op 5 minuten loopafstand van het festival. Volg de borden die geplaatst zijn op de Prinses Beatrixlaan.

Vanuit Rotterdam
Neem op de A13 richting Amsterdam / Den Haag / Delft afslag 10, TU Delft Delft Zuid. Houd links aan en ga de N470 op, richting Delft-Zuid / Schipluiden. Ga na 2,9 km bij het 2e stoplicht rechtsaf de Prinses Beatrixlaan op richting Den Hoorn. Ga na 1,6 km bij de eerste kruising linksaf de Westlandseweg op. Sla rechtsaf op de Westlandseweg richting Den Hoorn. Ga rechtdoor over de rotonde. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Buitenwatersloot op. Bij Dansschool Wesseling kun je parkeren of rechtsaf naar de grote parkeerplaats van de Mina Krusemanstraat. 

Vanuit Den Haag
Neem op de A4 richting Den Haag Zuid afslag 11 Rijswijk. Ga linksaf de Prinses Beatrixaan op. Rijd 3,6 km rechtdoor tot aan de kruising met de Westlandseweg. Ga op deze kruising rechtsaf de Westlandseweg op. Ga de eerstvolgende kruising weer rechtsaf op de Westlandseweg richting Den Hoorn. Ga rechtdoor over de rotonde. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Buitenwatersloot op. Bij Dansschool Wesseling kun je parkeren of rechtsaf naar de grote parkeerplaats van de Mina Krusemanstraat.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.