Werk mee

Westerpop is een succesvol non-commercieel festival. Zonder vrijwilligers heeft Westerpop echter geen bestaansrecht. Iedereen die meewerkt aan Westerpop doet dat vrijwillig. Van bestuursleden tot en met de opruimers. Westerpop organiseert regelmatig gedurende het jaar leuke activiteiten voor de vrijwilligers.

De organisatie heeft momenteel behoefte aan nieuwe vrijwilligers voor de editie 2019. Het gaat dan vooral om de volgende functies:

Productie medewerkers
Je helpt mee met het opbouwen van steigerwerk, hekwerk, toiletten en decoratie. Tijdens het festival zelf help je mee met allerlei voorkomende klusjes. Na het festival hoort afbreken van het festivalterrein er ook bij. De productiecrew is de harde kern van het festival. Humor, een goede sfeer en lekker werken, is het motto. Een positieve instelling is bij Westerpop belangrijker dan ervaring.

Controleurs backstage
In verschillende diensten werk je tijdens het festivalweekend aan de ingang en uitgang van de artist backstage. Bij deze ingang ontvangen we alleen de artiesten, hun crew en hun management. Je staat in nauw contact met de artistservice van Westerpop via portofoons. Ontmoet je favoriete popartiest en maak leuk contact. Er is genoeg ruimte om de sfeer van het festival volop te beleven.

Wat heeft Westerpop jou te bieden?

  • Een onvergetelijke ervaring, vanuit de keuken meewerken, kijken en leren
  • Een hele gezellige gemotiveerde crew waar flink gelachen wordt
  • Dagelijks verzorgde lunch en diner
  • Een speciaal festival T-shirt (collector's item) en consumptiebonnen
  • Een exclusieve afterparty backstage
  • Op zondag direct na het festival Chinees eten met de crew en herinneringen ophalen

Aanmelden doe je via vrijwilligers@westerpop.nl. Kom op en help mee!

Zet in deze mail je naam, leeftijd en telefoonnummer en de functie die jij graag wilt uitvoeren. De organisatie neemt dan z.s.m. contact met je op. We hopen je te verwelkomen bij de club van Westerpoppers.

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.