Westerpop zoekt vrijwilligers

Ma 19 maart 2018

Op 2e Paasdag 2 april om 18:00 wordt het programma van de 27e editie Westerpop bekendgemaakt. Westerpop draait volledig op de inzet van vrijwilligers en heeft jou hard nodig.

Westerpop is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het huidige legioen van 200 vrijwilligers kan best nog wel een paar nieuwe leden verwelkomen. Het gaat met name om:

Productie medewerkers
Je helpt mee met het opbouwen van steigerwerk, hekwerk, toiletten en decoratie. Tijdens het festival zelf help je mee met allerlei voorkomende klusjes. Na het festival hoort afbreken van het festivalterrein er ook bij. De productiecrew is de harde kern van het festival. Humor, een goede sfeer en lekker werken, is het motto. Een positieve instelling is bij Westerpop belangrijker dan ervaring.

Controleur backstage
In verschillende diensten werk je tijdens het festivalweekend aan de ingang en uitgang van de artist backstage. Bij deze ingang ontvangen we alleen de artiesten, hun crew en hun management. Je staat in nauw contact met de artistservice van Westerpop via portofoons. Ontmoet je favoriete popartiest en maak leuk contact. Er is genoeg ruimte om de sfeer van het festival volop te beleven.

Wat heeft Westerpop jou te bieden?

  • Een onvergetelijke ervaring, vanuit de keuken meewerken, kijken en leren
  • Een hele gezellige gemotiveerde crew waar flink gelachen wordt
  • Dagelijks verzorgde lunch en diner
  • Een speciaal festival T-shirt (collector's item) en consumptiebonnen
  • Een exclusieve afterparty backstage
  • Op zondag direct na het festival Chinees eten met de crew en herinneringen ophalen

Aanmelden doe je via vrijwilligers@westerpop.nl. Kom op en help mee!

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.