Are you ready?

di 5 jul

Ondanks de extreme prijsstijgingen in festivalland is de toegang tot Westerpop ook dit jaar helemaal gratis. Het wordt komend weekend prima festival weer, maar vergeet niet om toch een sweatshirt of vest mee te nemen. Het kan 's avonds een beetje afkoelen. Op vrijdagavond gaat het festivalterrein om 18:30 open en op zaterdag om 13:00. We hebben er zin in. Jullie ook?

Programma
Wat kan je allemaal verwachten? Een paar namen: Supersister Projekt, The Vices, Kuenta, Sven Hammond, The Magnetics,  Sophie Straat, Sloper, DeWolff, GOOSE en nog veel meer. Een waanzinnige en gevarieerde line-up met zowel nationale als internationale bands. 

Naast vanzelfsprekend de Main Stage met vier bands op vrijdag 8 juli en acht bands op zaterdag 9 juli strijden op vrijdag drie regionale bands om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage. Het Stage Europe Network (SEN) podium biedt op zaterdag een plek aan zeven jonge opkomende Europese bands. Check het programma.

Bereikbaarheid en parkeren
Westerpop vindt plaats op het sportterrein van het Stanislas College. De ingang vind je aan het Molenhuispad. Kom per voorkeur te voet, op de fiets of met openbaar vervoer, want er is beperkte parkeergelegenheid. Hier vind je een uitgebreide route beschrijving en parkeerplaatsen.

Consumptiemunten
Op Westerpop worden consumptiemunten gebruikt voor voedsel en drank. Munten kun je zowel contant afrekenen als pinnen (vanaf 5 munten). De verkoop van consumptiemunten sluit om 23:30 uur. Bars sluiten om 23:45 uur. Consumptiemunten worden niet teruggenomen.

Tip
Zorg dat je wat klein geld bij je hebt voor het toiletbezoek.

Huisregels
Vergeet niet onze huisregels te lezen vóór je naar een grandioos Westerpop gaat afreizen.

Tot snel! Wij kunnen niet wachten.