Programma Westerpop 2018 is nu bekend

Ma 02 april 2018

Met Candy Dulfer, DOOL, The Cool Quest, EUT, Starsailor (UK), The Cadillac Three (USA), Modestep (UK) en nog heel veel meer.

Het programma van de komende editie van Westerpop is op 2e Paasdag bekend gemaakt. Maar liefst 22 acts zullen in het weekend van 6 en 7 juli acte de presence geven. Het kan allemaal niet op. Alles over een boeiend nationaal en internationaal aanbod op de 27e editie van Westerpop vind je onder programma.

Ook dit jaar zijn er op Westerpop - zowel op vrijdag 6 juli als op zaterdag 7 juli - twee podia. Op vrijdag 6 juli vanzelfsprekend vier geariveerde Nederlandse bands op de Main Stage. Daarnaast drie regionale bands die strijden om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage.

Op zaterdag 7 juli staan acht bekende Nederlandse en internationale bands op de Main Stage. Het Stage Europe Network (SEN) podium biedt op zaterdag een plek aan zeven jonge opkomende Europese bands. Een gevarieerde line-up, met opkomend talenten uit diverse europese landen die garant staan voor kwaliteit, verrassing en enthousiasme.

Het gratis toegankelijke Westerpop biedt ook straattheater en zal afsluiten met een spectaculaire vuurwerkshow.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.