Wanna party?

Ma 07 mei 2018

Kom dan op eerste pinksterdag zondag 20 mei naar de Westerpop Pre-Party in Muziekcafé STECK. Dit feestje staat in het teken van de 27e editie van het gratis toegankelijke Westerpop Festival, dat dit jaar zal plaatsvinden vrijdag 6 en zaterdag 7 juli.

De winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2016 heeft er even op moeten wachten maar in juli is het eindelijk zover. De band Leoparte trapt dan de zaterdag van Westerpop af. Tijdens deze pre-party krijg je alvast een voorproefje.

Leoparte maakt een kleurrijke mix van ska, pop, reggae, cumbia, afrobeat en nog veel meer. Met zeven man en een hoop instrumenten bouwen ze overal een groot feest. Leoparte laat de wereld dansen, springen, zingen en schreeuwen.

Geïnspireerd door bands als The Cat Empire, Manu Chao en Sublime is een setlist met gevarieerde nummers geschreven, van relaxte reggae tot swingende uptempo nummers. Positieve vibes en dansbare grooves. Op 29 maart verscheen de release van de EP getiteld Masks, mede gefinancierd door Westerpop.

Op deze avond kun je ook alvast kennismaken met MAMIHLAPINATAPAI. Onuitspreekbaar goed! Acht muzikanten, heel veel lettergrepen en een mix van latin, balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en… cumbia. Denk aan een Spaanse cocktail met ingrediënten van Manu Chao, Che Sudaka en TenTemPiés.

Vorig jaar werd het op veel festivalweides een grote fiësta. Maar liefst 45 shows stonden in de agenda met talrijke hoogtepunten zoals Patronaat, Oerol, Mañana Mañana, MadNes Festival, Zwarte Cross, Ferrara Buskers Festival in Italië, een korte tour door Spanje en een mooie afsluiter samen met Bazzookas in Paard.

Dit jaar gaat het avontuur gewoon vrolijk verder met veel vreugde, extatische energie en een explosieve overtuiging. De band overtuigde het publiek in de Melkweg en op Bevrijdingsfestival Wageningen. Maar ook de komende Westerpop staat bij dit vrolijke gezelschap in de agenda. Dat wordt zweten, maar eerst nog even oefenen op de naam: Ma-Mih-La-Pi-Na-TaPai. Ma-Mih-La-Pi-Na-TaPai. Ma-Mih-La-Pi-Na-TaPai.

De Westerpop Pre-Party is gratis toegankelijk en heeft een hoge dansgarantie

Wanneer:            Zondag 20 mei (1e Pinksterdag)
Hoe laat:             20:00 uur
Waar:                  STECK, Kromstraat 25, 2611 EP Delft

Put on your dancing shoes!

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.