27e Westerpop het wachten waard...

Ma 02 juli 2018

Nog een paar dagen en dan is het zo ver. De 27e editie van Westerpop op 6 en 7 juli. Fantastisch festivalterrein, twee dagen muziek, twee podia en 22 bands en toegang gratis. We hebben er zin in. Jullie ook?

Een waanzinnige en gevarieerde line-up met zowel nationale als internationale bands. Naast vanzelfsprekend de Main Stage met vier bands op vrijdag 6 juli en acht bands op zaterdag 7 juli strijden op vrijdag drie regionale bands om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage. Het Stage Europe Network (SEN) podium biedt op zaterdag een plek aan zeven jonge opkomende Europese bands. Wat wil je nog meer? Check het programma.

Route en Parkeren
Westerpop vindt plaats op het sportterrein van het Stanislas College. Hoe kom je daar? Hier vind je een uitgebreide route beschrijving en info over parkeren. Geen zin om te lopen of te fietsen of in de file te staan? Nou dan maak je gebruik van de pendeldienst tussen Station Delft CS en het Westerpop festivalterrein.

Delft Event Company zet twee comfortabele busjes in die vertrekken vanaf de Kiss and Ride locatie, direct naast het Station Delft CS aan de Coenderstraat. De busjes gaan 3 maal per uur op en neer. Maximale wachttijd is 10 minuten. Prijs is € 2,50 per persoon per enkele rit en € 4,00 voor een retourrit. Wanneer? Vrijdag 6 juli van 18.00 tot 01.00 uur en zaterdag 7 juli van 12.00 tot 01.00 uur.

Westerpop ook leuk voor de kinderen
Dit jaar werkt Westerpop samen met Zo Kinderopvang. Zij verzorgen diverse spelletjes en activiteiten voor kinderen. Denk aan schminken, een zandbak en natuurijk een springkussen. Ouders dienen zelf toezicht te houden op hun kinderen.

Westerpop Magazine
Wil je alvast voorpret? Lees dan hier het pocket magazine Westerpop 2018. Veel leesplezier!

Vriend
Westerpop maakt graag nieuwe vrienden. Westerpop draait volledig op vrijwilligers die elk jaar enorm hun best doen om van het festival een mega succes te maken. Met jouw donatie draag je bij aan de continuïteit van het festival met een te gekke programmering en goede productie. Vriend worden kan al vanaf € 15,- maar meer doneren mag natuurlijk ook.

Als vriend van Westerpop krijg je twee keer per jaar een speciale vrienden-nieuwsbrief in je mailbox. Je maakt kans op een meet & greet en foto met je favoriete artiest tijdens Westerpop. Er is een loting onder vrienden voor backstage toegang incl. diner en drankbonnen. En misschien ben jij wel de gelukkige die in het bezit komt van extra consumptiebonnen of een Westerpop T-shirt.

Vriend worden doe je hier. Deze actie is geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018, dus zorg dat je er snel bij bent.

Pinnen?
Ja dat kan. Je kunt je consumptiemunten ook per pin betalen. Mogelijk vanaf 5 munten. Munten zijn te gebruiken voor zowel eten en drinken. Munten worden niet retour genomen.

Huisregels
Vergeet niet onze huisregels te lezen vóór je naar een grandioos Westerpop gaat afreizen.

Tot heel snel. Wij kunnen niet wachten.....

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.