Nog even...

Di 16 juli 2019

...en dan is het weer zo ver. De 28e editie van Westerpop op 19 en 20 juli. Fantastisch festivalterrein, twee dagen muziek, twee podia en 22 bands en toegang gratis. We hebben er zin in. Jullie ook?

Update vrijdag 19-7-2019 om 08:00 uur: Komend weekend wordt het uitstekend festivalweer, vrijdag met zon en zomerse temperaturen, half bewolkt en droog. En op zaterdag met name s'ochtends kans op een bui en de rest van de dag zomers en warm. Bij hevige regen....no-problems only situations, gratis regenponcho's verkrijgbaar bij de infostand.’s Avonds kan het ook in juli iets afkoelen en neem daarom voor de zekerheid een jas of vest mee.

Programma
Wat kan je allemaal verwachten? Een paar namen: Indian Askin, Zuco 103, Blaudzun, Son Mieux, Wild Romance, EVERLAST en nog veel meer. Een waanzinnige en gevarieerde line-up met zowel nationale als internationale bands.

Naast vanzelfsprekend de Main Stage met vier bands op vrijdag 19 juli en acht bands op zaterdag 20 juli strijden op vrijdag drie regionale bands om de Peter Tetteroo Bokaal op de PTB Stage. Het Stage Europe Network (SEN) podium biedt op zaterdag een plek aan zeven jonge opkomende Europese bands. Check het programma.

Route
Westerpop vindt plaats op het sportterrein van het Stanislas College. De ingang vind je aan het Molenhuispad. Kom per voorkeur te voet, op de fiets of met openbaar vervoer, want er is beperkte parkeergelegenheid. Hier vind je een uitgebreide route beschrijving.

Last minute vrijwilligers gezocht
Geen Westerpop zonder de inzet van vrijwilligers. Westerpop kan niet zonder. Wij zoeken nog twee mensen die zin hebben in de functie van ‘incheck artist service.’ Je maakt deel uit van het team artist service van Westerpop. Je checkt de muzikanten, hun crew en eventueel hun managers in. We willen dit team uitbreiden om nog flexibeler te zijn met z’n allen en om nog meer met z’n allen van Westerpop te kunnen genieten.

Je krijgt naast een fantastische ervaring een speciaal crew T-shirt, maaltijden en consumpties, nieuwe vrienden en vriendinnen en een hoop plezier en… de na-borrel op zaterdagavond. Voor meer info en aanmelding, niet langer wachten, maar nu mailen naar info@westerpop.nl

Vriend
Westerpop maakt graag nieuwe vrienden. Met jouw donatie draag je bij aan de continuïteit van het festival met een te geweldige programmering en goede productie. Vriend ben je al vanaf € 15,- maar meer doneren mag natuurlijk ook. Vriend worden doe je hier.

Pinnen?
Ja dat kan. Je kunt je consumptiemunten ook per pin betalen. Mogelijk vanaf 5 munten. Munten zijn te gebruiken voor zowel eten en drinken. Munten worden niet retour genomen.

Huisregels
Vergeet niet onze huisregels te lezen vóór je naar een grandioos Westerpop gaat afreizen.

Bezoekers enquête
We houden dit jaar een bezoekers enquête. Je ontvangt het formulier ontvangen bij de ingang van Westerpop of bij de infostand op het terrein. Kun je niet wachten en wil je ons nu al laten weten wat je van Westerpop vindt, dan kun je de enquête alvast invullen via deze link. Het kost je een paar minuten. Alvast veel dank voor je bijdrage.

Tot snel! Wij kunnen niet wachten

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.