Voorbereidingen Westerpop 2021 gestart!

Vr 11 december 2020

Sinds maart 2020 is het niet meer vanzelfsprekend: Het organiseren van een festival of evenement. Dit weerhoudt de organisatie van Westerpop er niet van om vooruit te kijken en voorbereidingen te treffen naar de 29e editie van Delfts bekendste popfestival. Het festival zou bij doorgang moeten plaatsvinden op 16 en 17 juli 2021.

Als Westerpop doorgang kan vinden, wil het festival geen onderscheid hoeven te maken tussen bezoekers die wel gevaccineerd zijn of niet. Deze selectie past niet bij de identiteit van het festival. Het nemen van een vaccin wordt door Westerpop aangemoedigd, maar hoeft geen verplichting te zijn voor toegang. Er wordt verwacht dat het registreren van bezoekers en/of het testen van bezoekers op het Covid-19 virus, bij doorgang, een grote rol gaat spelen, bij de uitvoering van festivals in 2021.

Bij geen doorgang van het festival in 2021, waarin in het vroege voorjaar van 2021 door de organisatie, een definitieve beslissing zal worden genomen, heeft het festival de afspraak met de Gemeente Delft, om in 2022 te mogen terugkeren in de evenementenkalender. Er wordt dan wederom afgeweken van het biënnale schema. Nog even genieten van onze laatste editie, of edities daarvoor? Neem je kijkje op onze fotopagina's

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.