Onthulling Walk of Fame tegel van Westerpop

wo 26 jun.

Een interactieve muziekwandeling langs ruim 30 plekken in de historische binnenstad waar de wortels liggen van Delftse musici & artiesten en Delftse muziekevenementen. In alle genres: jazz, klassiek, folk, pop en Hollandse hits.

In de Delft Music Tour krijgt nu ook Westerpop zijn eigen tegel. Als eerbetoon aan hét popfestival van Delft en omstreken. En dat is niet meer dan terecht! Want precies 35 jaar geleden zag de eerste editie het licht in het Westerkwartier: op 30 juni 1989. De onthulling van de tegel zal op zondagmiddag 30 juni 2024 om 15:00 uur plaatsvinden bij het stadskantoor aan het Stationsplein 1 in Delft. 

Op deze jubileummiddag in het Westerkwartier proosten we verder bij Buurthuis de Wending op het grote succes van Westerpop en genieten we van een showcase van de winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2023, The Tommyrots en kan er worden gedanst op de prestaties van DJ-PJ.  Hier op het plein waren de eerste edities van de toen nog kleinschalige Westerpop-festivals. Terug dus naar de plek waar de rijke muzikale geschiedenis van Westerpop begon.

Burgemeester Marja van Bijsterveldt en mister Westerpop René Steijger onthullen de tegel zondagmiddag 30 juni 2024 om 15.00 uur bij het stadskantoor aan het Stationsplein 1 in Delft. Eindtijd circa 17.30 uur. Consumpties zijn alleen te koop met contant geld, er is geen pin aanwezig.

  • Datum:              Zondag 30 juni 2024, aanvang 15:00 uur
  • Locaties:           Stadskantoor, hoek Stationsplein en Coenderstraat / Buurthuis de Wending, Raamstraat
  • Toegang:           Gratis.
  • Informatie:       Aad Sosef (06-11078220)

Kijk hieronder naar de festivalregistratie Westerpop 2023. Bijna vijf kwartier nagenieten! Check ook de delftmusictour website. Ook daar de registratie plus nog veel meer. Stream de registratie naar je TV en zet je speakers of koptelefoon voluit!