Bereikbaarheid en parkeren

Westerpop vindt plaats op het sportterein van het Stanislas College te Delft. De ingang vind je aan het Molenhuispad. Om overlast voor omwonenden te beperken zullen enkele straten worden afgesloten. Gebruik daarom als voetganger, fietser en scooterrijder, de route Buitenwatersloot / Henry Dunantlaan. Voor overig vervoer zie hieronder.

Op vrijdagavond gaat het festivalterrein om 18:30 open en op zaterdag om 13:00.

 

Let op: er is geen parkeerruimte direct naast het festivalterrein beschikbaar. Kom bij voorkeur met de fiets of openbaar vervoer. Kom je vanaf station Delft? Volg dan de looproute over de Buitenwatersloot. Het is maar een minuut of 15 lopen. De route wordt aangegeven met borden. Je fiets of scooter kun je kwijt in de gratis mega-grote fietsenstalling van het CLD op het Molenhuispad. 

Met de bus ben je binnen een minuut of 15 van station Delft op het Westerpop terrein. Check de actuele dienstregelingen op www.connexxion.nl of plan hier hier je reis met openbaar vervoer. 

Parkeren

Auto’s kunnen gratis parkeren op de speciale Westerpop parkeerplaatsen aan de Buitenwatersloot 327 (Dansschool Wesseling)en de Mina Krusemanstraat (2614 JH). De parkeerplaatsen zijn op 5 minuten loopafstand van het festival. Volg de borden die geplaatst zijn op de Prinses Beatrixlaan.

Vanuit Rotterdam

Neem op de A13 richting Amsterdam / Den Haag / Delft afslag 10, TU Delft Delft Zuid. Houd links aan en ga de N470 op, richting Delft-Zuid / Schipluiden. Ga na 2,9 km bij het 2e stoplicht rechtsaf de Prinses Beatrixlaan op richting Den Hoorn. Ga na 1,6 km bij de eerste kruising linksaf de Westlandseweg op. Sla rechtsaf op de Westlandseweg richting Den Hoorn. Ga rechtdoor over de rotonde. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Buitenwatersloot op. Bij Dansschool Wesseling kun je parkeren of rechtsaf naar de grote parkeerplaats van de Mina Krusemanstraat. 

Vanuit Den Haag

Neem op de A4 richting Den Haag Zuid afslag 11 Rijswijk. Ga linksaf de Prinses Beatrixaan op. Rijd 3,6 km rechtdoor tot aan de kruising met de Westlandseweg. Ga op deze kruising rechtsaf de Westlandseweg op. Ga de eerstvolgende kruising weer rechtsaf op de Westlandseweg richting Den Hoorn. Ga rechtdoor over de rotonde. Bij de T-splitsing ga je rechtsaf de Buitenwatersloot op. Bij Dansschool Wesseling kun je parkeren of rechtsaf naar de grote parkeerplaats van de Mina Krusemanstraat.