Peter Tetteroo Bokaal

De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2022 is nu geopend. Laat je talent zien in de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal en maak kans op een finale plaats op Westerpop vrijdag 8 juli 2022.

Kom je uit de regio Midden-Delfland of Delft en omstreken (postcode 2611 t/m 2680) en speel je vooral eigen werk - maakt niet welke muzikale stijl – schrijf je dan NU in!

Hoe? Door simpelweg het inschrijfformulier hieronder volledig in te vullen. Vergeet niet drie linkjes op te geven naar YouTube, Bandcamp of Soundcloud.

Een vakkundige jury beoordeelt de inschrijvingen en selecteert negen bands die worden uitgenodigd om dit voorjaar een show neer te zetten. Dit zal plaatsvinden in muziekcafé STECK (Kromstraat 25, 2611 EP Delft) in samenwerking met Popdelft.

Er zijn drie voorrondes met elk drie deelnemers. Speeldata zijn zaterdag 16 april, 23 april en 30 april. De winnaars gaan op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal. Winnaar van de bokaal staat dan de eerstvolgende editie op main stage.

Al een keer eerder meegedaan en toen buiten de prijzen gevallen? Geeft niks, gewoon een nieuwe poging doen. Let op! Inschrijven kan tot 1 april 2022. Inschrijvingen op of na 1 april worden niet meer in behandeling genomen.  Wanneer jouw band geselecteerd is krijg je vóór 5 april 2022 een bevestiging per e-mail.