Beste Standhouder

Het is even geleden maar het gratis toegankelijke Westerpopfestival festival zal dit jaar weer plaatsvinden op het sportterrein van het Stanislas College op loopafstand van het prachtige historische centrum van Delft. De laatste editie trok zo’n 17.000 bezoekers.

Westerpop wordt gekenmerkt door een zeer gevarieerd aanbod aan populaire muziekstijlen zowel lokaal als internationaal. Op vrijdagavond is er een regionale popcompetitie met als hoofdprijs de Peter Tetteroo Bokaal (vernoemd naar de in 2002 overleden zanger van de Tee Set). Op het hoofdpodium zijn er shows van nieuw Nederlands talent. Op zaterdag zullen nationale en internationale acts het grote podium met catwalk betreden. Onder de noemer Stage Europe Network treedt op het 2e podium jong nieuw Europees talent op. Westerpop maakt het gehele weekend gebruik van special effects. Er is een festivalmarkt en afsluitend vuurwerk. 

Op zaterdag 9 juli 2022 zal Westerpop ook nu een festivalmarkt organiseren. Huurprijs van een kraam (non-food)komt op € 90,- per stuk. Belangstelling? Download hier het inschrijfformulier markt 2022. Let op: na bevestiging van inschrijving ontvangt u een factuur en na ontvangst van  betaling is uw deelname pas bevestigd. Deadline aanmelding is 1 juni 2022. Het gaat alleen om non-food.

Contactgegevens:
Stichting Westerpop t.a.v. Markt
Raamstraat 67
2613 RW te Delft

Marktmeester: Peronne Schut
E-mail:  markt@westerpop.nl
Tel: 06-57966587

Op de website van Koopzondagen zie je ook een link naar Westerpop.