Westerpop sponsoren?

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli 2023 vindt de 30e editie van Westerpop plaats op het terrein van het Stanislas College in Delft. Twee podia bieden plaats aan nationale en internationale bands. Daarbij zorgen een festivalmarkt en straattheater voor een gezellige sfeer voor jong en oud.

Westerpop wordt ondersteund door onder andere de Gemeente Delft en Fonds 1818. De eerste editie van Westerpop dateert uit 1989. In de afgelopen decennia is Westerpop uitgegroeid tot een professioneel festival met jaarlijks ruim 17.000 bezoekers. In 2023 vieren we ons lustrum met de 30e editie. Stichting Westerpop zorgt voor de organisatie van het festival en bestaat geheel uit vrijwilligers. Inmiddels zijn er zelfs ruim 250 vrijwilligers werkzaam. De Gemeente Delft en meer dan 100 bedrijven maken Westerpop mogelijk.

Wij vragen u of uw bedrijf ook ons mooie evenement wil sponsoren. Alle donaties, groot of klein, financieel of in natura, zijn van harte welkom. Met een eenmalige bijdrage van € 200,00 kunt u uw bedrijfslogo bijvoorbeeld al presenteren op een groot led scherm. In de brochure vindt u de verschillende mogelijkheden voor de presentatie van uw bedrijf. Wij hopen u als nieuwe sponsor van Westerpop te mogen verwelkomen.