Nieuws

 • Voorronden Peter Tetteroo Bokaal binnenkort van start

  De Westerpop jury heeft negen bands geselecteerd voor de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal. Deze bands doen dit najaar een optreden in Muziekcafé STECK in Delft en strijden om een podiumplek op de eerste dag van Westerpop 2018. En dat gaat gebeuren op 27 oktober, 24 november en 26 januari.

 • WESTERPOP terug in 2018!

  Westerpop zal terugkeren op 6 en 7 juli 2018. Hiermee is Westerpop definitief een biënnale geworden. Het gratis toegankelijke Delftse popfestival heeft in de zomer 2016 plaatsgevonden op een nieuwe locatie.

 • Westerpop, daverend succes op nieuwe locatie!

  Louter en alleen zijn er goede reacties bij de organisatie van Westerpop binnengekomen over de keuze van de nieuwe locatie van Westerpop voor het sportterrein van het Stanislas College. Het festival is dit weekend, onder ideale weersomstandigheden bezocht door 17.000 bezoekers.

 • Schitterend weer verwacht op Westerpop

  Organisatie en vrijwilligers kijken uit naar de spetterende en opwindende 26e editie van Westerpop. Het wordt een geweldig weekend met ideale weersomstandigheden op een fantastische nieuwe locatie.

 • Het aftellen is begonnen

  Nog een paar dagen en dan is het zo ver. De 26e editie van Westerpop op 15 en 16 juli. Nieuw festivalterrein, twee dagen muziek, twee podia en 21 bands en toegang gratis. We hebben er zin in. Jullie ook?

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.