Nieuws

 • Stage Europe Network

  Het STAGE EUROPE NETWORK podium biedt tijdens Westerpop weer plek aan jonge opkomende Europese bands. Een gevarieerde line-up, met opkomend talenten uit zes landen die garant staan voor kwaliteit, verrassing en enthousiasme.

 • Wanna party?

  Kom dan op eerste pinksterdag zondag 20 mei naar de Westerpop Pre-Party in Muziekcafé STECK. Dit feestje staat in het teken van de 27e editie van het gratis toegankelijke Westerpop Festival, dat dit jaar zal plaatsvinden vrijdag 6 en zaterdag 7 juli.

 • Programma Westerpop 2018 is nu bekend

  Met Candy Dulfer, DOOL, The Cool Quest, EUT, Starsailor (UK), The Cadillac Three (USA), Modestep (UK) en nog heel veel meer.

 • Westerpop zoekt vrijwilligers

  Op 2e Paasdag 2 april om 18:00 wordt het programma van de 27e editie Westerpop bekendgemaakt. Westerpop draait volledig op de inzet van vrijwilligers en heeft jou hard nodig.

 • Voorronden Peter Tetteroo Bokaal binnenkort van start

  De Westerpop jury heeft negen bands geselecteerd voor de voorronden van de Peter Tetteroo Bokaal. Deze bands doen dit najaar een optreden in Muziekcafé STECK in Delft en strijden om een podiumplek op de eerste dag van Westerpop 2018. En dat gaat gebeuren op 27 oktober, 24 november en 26 januari.

Nieuws

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.